Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boy 7
Boy 7
<h4>Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken</h4><p><em>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype ... »
 
 
 
 
 

Strandtent 5
Strandtent 5
Hoofdrolspelers:<br/><br/>Fay Mol, 16 jaar <br/>Favo kerstactie:mistletoezoenen met Stanley<br/>Vindt supersnert: afscheid nemen<br/>Stemming: liefdesverdrie... »
 
 
 
 
 

Jammie mammie
Jammie mammie
 »
 
 
 
 
 

Detectivebureau Dennis en Duif
Detectivebureau Dennis en Duif
Mirjam Mous
S.O.S. afzender Sofie »
 
 
 
 
 

Besties voor altijd
Besties voor altijd
<h2>Besties in de brugklas – vrolijke verhalen over echte meidendingen</h2><p>OMG! Wat moet je doen als je bestie in de paskamer van een superdure winkel u... »
 
 
 
 
 

Het Eos-project
Het Eos-project
<h2>Beklemmende, superspannende thriller van <em>Boy 7</em>-auteur Mirjam Mous. </h2><p>'Met <em>Het Eos-project</em> schuif je vanzelf naar het puntje va... »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
 »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
<1><em>Virus<em> van Mirjam Mous</h1><h2>Bloedstollende thriller van Boy 7-auteur</h2><p>Kris, een jongen die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourett... »
 
 
 
 
 

Het instituut
Het instituut
<h1><em>Hack</em>, de nieuwe futuristische thriller van Mirjam Mous!</h1><p><em>In de Bange Jaren stond de Derde Wereldoorlog op het punt van uitbreken en de... »
 
 
 
 
 

Voor altijd vriendinnen!
Voor altijd vriendinnen!
Steffie gaat met haar vader in Spanje kamperen. Ze ontmoet Marloes, die met haar moeder op dezelfde camping logeert. De meiden worden al snel dikke vriendinn... »