Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Maffe meiden
Maffe meiden
<h4>Lekker lezen met de PrismaDyslexie-serie!</h4><p>
<em>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit letter... »
 
 
 
 
 

Otis' redding
Otis' redding
<h3>Een thriller van de koningin van de Nederlandstalige YA</h3><p>Melvin is een urban explorer. Samen met zijn broer Otis bezoekt hij stiekemĀ  verlaten geb... »
 
 
 
 
 

Alle dagen hartstikke druk*
Alle dagen hartstikke druk*
<h1><em>Alle Dagen Hartstikke DrukĀ </em>van Mirjam Mous</h1><h2>Hartverwarmend en humoristisch kinderboek over ADHD</h2><p>Indy heeft ADHD. Dat betekent dat... »
 
 
 
 
 

Tover-fanten
Tover-fanten
 »
 
 
 
 
 

Spees de ruimtewees
Spees de ruimtewees
<h1>Er landt een ruimtewezen op het schoolplein!</h1><p>Het lijkt een doodnormale dag voor de klas van juf Marion. Totdat er opeens een vliegende schotel op ... »
 
 
 
 
 

De Strandtent
De Strandtent
<p>Hoofdrolspelers: Fay Mol, 15 jaar Grootste wens: borsten die allebei even groot zijn Hekel aan: paskamers Houdt van: haar rat Tommy Geniet stiekem van: wa... »
 
 
 
 
 

Opzij voor Pietje Prinses!
Opzij voor Pietje Prinses!
<p><strong>Lekker lezen over stoere prinsessenavonturen</strong></p><p>Pietje Prinses is niet erg prinsesserig. Ze heeft een hekel aan muiltjes passen, kikke... »
 
 
 
 
 

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Een loeder van een moeder
Een loeder van een moeder
Sjoerds oude moeder is overreden door een krokodil op rolschaatsen. Nu moet hij een nieuwe zoeken. Hij hangt een advertentie op in de supermarkt en al snel s... »