Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toontje Prins
Toontje Prins
 »
 
 
 
 
 

H@ck (2in1)
H@ck (2in1)
 »
 
 
 
 
 

Een spook(t)huis voor Fiene
Een spook(t)huis voor Fiene
<p>Welkom in de griezelfamilie!</p><p>Theodoor Haast is een succesvolle zakenman, maar hij voelt zich vaak eenzaam. Daarom zoekt hij een vrouw, via internet... »
 
 
 
 
 

Password
Password
<h4>Superspannende jeugdthriller van de auteur van<em> Boy 7!</em></h4><p>Mick treft zijn beste vriend Jerro bewusteloos aan op diens slaapkamer. Snel laat h... »
 
 
 
 
 

Ouders te koop
Ouders te koop
Niels moet eerst zijn zwemdiploma halen voordat hij in het diepe mocht. Maar zijn ouders hoefde helemaal geen examen te doen voor ze hém kregen. En dat is t... »
 
 
 
 
 

Welkom in Smartpark
Welkom in Smartpark
<strong>Een digitaal eiland zonder ouders, hoe ideaal is dat...</strong><p>Dit e-book uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters v... »
 
 
 
 
 

Weet je wat ik worden wil…
Weet je wat ik worden wil…
<h3>De leukste verhalen voor de Kinderboekenweek!</h3><p><em>Weet je wat ik worden wil... </em>is thematitel van de Kinderboekenweek 2021!</p><p>Met verhale... »
 
 
 
 
 

Maffe meiden 4ever maf
Maffe meiden 4ever maf
<p><strong>Lekker lezen ondanks dyslexie</strong></p><p> </p><p>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.</p><p> </p><p>De lette... »