Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pietje Prinses, de Spiegeltje
Pietje Prinses, de Spiegeltje
In het Spiegelpaleis wordt een verkiezing gehouden: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de beste prinses van het land? Een heleboel prinsessen doen me... »
 
 
 
 
 

Boy 7
Boy 7
<h4><em>Boy 7: de filmeditie</em></h4><p>Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan... »
 
 
 
 
 

Pistolen Paula
Pistolen Paula
<br/>Paula is voor niets en niemand bang. Ze wil later, net als haar vader, de beste sheriff van het Wilde Westen worden. Op een dag wordt de bank beroofd. P... »
 
 
 
 
 

Kom mee naar buiten
Kom mee naar buiten
<strong>De leukste verhalenbundel voor de Kinderboekenweek</strong><p>Na het succes van <em>Weet je wat ik worden wil…</em> verschijnt er opnieuw een verha... »
 
 
 
 
 

Tover-fanten
Tover-fanten
 »
 
 
 
 
 

Lieke op safari
Lieke op safari
Dit boek in de serie Zoeklicht dyslexie is speciaal ontwikkeld voor kinderen die moeite hebben met lezen. Het boek is leestechnisch eenvoudiger, terwijl het ... »
 
 
 
 
 

Jammie mammie
Jammie mammie
Kim vindt een doos.Een rare doos die piept.Wat zou erin zitten?Misschien wel een hondje!Kim stopt haar hand in de doos.'Au!' Iets bijt in Kims vinger.'Stomme... »
 
 
 
 
 

No Way Out
No Way Out
<p>A bestselling thriller by Mirjam Mous</p>

<p><em>play my DVD!</em>
<em>it’s the one with the yellow cover </em>
<em>do it within five minutes... »
 
 
 
 
 

Bloedlink partijtje
Bloedlink partijtje
Vigo vindt het niet altijd leuk om vampier te zijn. Als hij het woordje bloed maar hoort, wordt hij al misselijk. En dan moet hij overdag ook nog in zijn kis... »
 
 
 
 
 

Operatie hondendief
Operatie hondendief
<p>Olle spaart fopartikelen, maar nog liever maakt hij ze zelf. Tara heeft een fotografisch geheugen en is voor niemand bang. Puck kan geweldig goed geluiden... »