Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Toontje Prins
Toontje Prins
 »
 
 
 
 
 

Voor altijd vriendinnen
Voor altijd vriendinnen
Steffie gaat met haar vader in Spanje kamperen. Ze ontmoet Marloes, die met haar moeder op dezelfde camping logeert. De meiden worden al snel dikke vriendinn... »
 
 
 
 
 

Vals spel backcard a 10 ex.
Vals spel backcard a 10 ex.
Vals spel backcard a 10 ex. »
 
 
 
 
 

Best of YA XS
Best of YA XS
<h3> De eerste vier delen van BEST OF YA | XS in een bundel!</h3><p>Deze omnibus bevat de eerste vier delen van de BEST OF YA | XS-reeks:<em>Girl 6</em> v... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Berensbos
Het geheim van Berensbos
<h3>Een spannend en grappig nieuw avontuur van Spees de ruimtewees!</h3><p>Boelie en Spees gaan met hun klas op kamp in het Berensbos. Spees trekt als buiten... »
 
 
 
 
 

2C
2C
<h3>Bloedstollende thriller van de auteur vanĀ <em>Boy 7</em> Mirjam Mous</h3><p>Klas 2C vertrekt met een touringcar voor een werkweek naar de Ardennen. Tenm... »
 
 
 
 
 

Operatie hondendief
Operatie hondendief
<p>Olle spaart fopartikelen, maar nog liever maakt hij ze zelf. Tara heeft een fotografi sch geheugen en is voor niemand bang. Puck kan geweldig goed geluide... »
 
 
 
 
 

Het instituut
Het instituut
<h1><em>Hack</em>, de nieuwe futuristische thriller van Mirjam Mous!</h1><p><em>In de Bange Jaren stond de Derde Wereldoorlog op het punt van uitbreken en de... »
 
 
 
 
 

Zomer van Fay en Marscha
Zomer van Fay en Marscha
Fay en haar beste vriendin Marscha krijgen allebei een baantje in<br/>De StrandTent (DST). Het wordt een zomer vol liefde en avontuur en met<br/>heel veel co... »