Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieke op safari
Lieke op safari
Lieke heeft een prijs gewonnen. Ze mag op safari, met haar ouders en broer Bram. En dus niet gewoon in een dierentuin, of zo. Nee, ze vliegen helemaal naar A... »
 
 
 
 
 

Maffe meiden 4ever maf
Maffe meiden 4ever maf
Teddie en Maud zijn hartsvriendinnen.<br/>Maud kan lopen, maar Teddie niet. Ze noemt haar rolstoel de Tedmobile, naar de Batmobile van Batman,want ze is gek ... »
 
 
 
 
 

Het eos-project
Het eos-project
<h2>Beklemmende, superspannende thriller van <em>Boy 7</em>-auteur Mirjam Mous. </h2><p>'Met <em>Het Eos-project</em> schuif je vanzelf naar het puntje va... »
 
 
 
 
 

Opa Snor
Opa Snor
 »
 
 
 
 
 

De ketting van één miljoen
De ketting van één miljoen
Jens is met papa in een museum. Dan gaat ineens het alarm af. Wat is er aan de hand? Speurneus Jens gaat op onderzoek uit. Gelukkig krijgt hij hulp van Saar.... »
 
 
 
 
 

Weet je wat ik worden wil…
Weet je wat ik worden wil…
<h3>De leukste verhalen voor de Kinderboekenweek!</h3><p><em>Weet je wat ik worden wil... </em>is thematitel van de Kinderboekenweek 2021!</p><p>Met verhale... »
 
 
 
 
 

Welkom in Smartpark
Welkom in Smartpark
<p><strong>Een digitaal eiland zonder ouders, hoe ideaal is dat...</strong></p><p>Gijs zou het liefst non-stop gamen, maar zijn moeder vindt dat hij mensen i... »
 
 
 
 
 

Besties voor altijd
Besties voor altijd
<h2>Besties in de brugklas – vrolijke verhalen over echte meidendingen</h2><p>OMG! Wat moet je doen als je bestie in de paskamer van een superdure winkel u... »
 
 
 
 
 

Toontje Prins
Toontje Prins
 »
 
 
 
 
 

Kom mee naar buiten
Kom mee naar buiten
<strong>De leukste verhalenbundel voor de Kinderboekenweek</strong><p>Na het succes van <em>Weet je wat ik worden wil…</em> verschijnt er opnieuw een verha... »