Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie... »
 
 
 
 
 

Op de bonnefooi door Frankrijk
Op de bonnefooi door Frankrijk
<p>Niet meer jakkeren van Brabant naar de Dordogne en vice versa, maar genieten van de reis zélf. Esther Verhoef en haar man Berry proberen het, en trekken ... »
 
 
 
 
 

Konijnen
Konijnen
Konijnen zijn onverminderd populaire huisdieren en hun populariteit neemt alsmaar toe. Toch is er nog zo veel wat we niet weten over deze dieren. In deze bas... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Rottweiler
Rottweiler
De Rottweiler is een van de populairste hondenrassen. Het ras staat wereldwijd bekend om zijn imposante uiterlijk en waakzaamheid, maar ook zijn onovertroffe... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijft ien enzeventien. De achttienja... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
<b>Limited edition: genummerd en gesigneerd. </B>De nieuwe Esther Verhoef – spannender dan ooitEen mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef NazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf flore... »
 
 
 
 
 

Nouveau riche
Nouveau riche
 »