Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

Identiteit & Imago
Identiteit & Imago
Succesvol topmanagement is er steeds meer van overtuigd dat externe en interne communicatie van wezenlijk belang zijn voor een succesvolle organisatie. Dat i... »
 
 
 
 
 

Spelling geregeld
Spelling geregeld
Spelling geregeld is de duidelijkste spellinggids van het Nederlands. De<br/>Taaladviesdienst van Onze Taal presenteert alle spellingregels overzichtelijk<br... »
 
 
 
 
 

Open source en open standaarden
Open source en open standaarden
De Nederlandse overheid heeft zich verplicht per 1 april 2008 alleen nog met open standaarden te werken en daarnaast zoveel mogelijk opensourcesoftware te ge... »
 
 
 
 
 

Category management in foodservice
Category management in foodservice
Dat category management een uitstekende manier is om de omzet en het rendement van productgroepen te verbeteren, is bekend uit retail. Maar ook in foodservic... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word 2010
Basiscursus Word 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Word 2010.<br/>Word is een tekstverwerker waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende<br/>... »
 
 
 
 
 

Opdrachtgeven met resultaat
Opdrachtgeven met resultaat
Iedereen vervult wel eens de rol van opdrachtgever, bijvoorbeeld bij een<br/>verbouwing, maar bij velen komt dat ook op het werk steeds vaker voor. Als direc... »
 
 
 
 
 

Grammatica geregeld
Grammatica geregeld
In Grammatica geregeld worden zo’n 140 grammaticale termen uitgelegd.<br/>Alle gebruikelijke benamingen komen aan bod: van basisbegrippen als<br/>zelfstandi... »