Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eerlijk scoren!
Eerlijk scoren!
Het dilemma tussen geld en geweten levert voor veel professionals dagelijks kleine en grote vragen op. Hoe eerlijk is het als je van je manager drie uur voor... »
 
 
 
 
 

De managementcode gekraakt
De managementcode gekraakt
'We zitten hier met een enorme prestatiekloof die we moeten dichten.Maar hoe vliegen we dat aan? Hoe doen we e orts op het benodigdecommitment bij alle stake... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Ubuntu
Basiscursus Ubuntu
Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Ubuntu 10.04.<br/>Voorjaar 2010 is de nieuwste versie (10.04) van het Ubuntu besturingssystee... »
 
 
 
 
 

Bundel Hondenbrokken/In 7 stappen naar klantgerichtheid
Bundel Hondenbrokken/In 7 stappen naar klantgerichtheid
Iedereen vindt het belangrijk om klantgericht te zijn. Maar wat houdt klantgerichtheid precies in? Wat vraagt het van medewerkers? En is klantgerichtheid het... »
 
 
 
 
 

Eat it or beat it
Eat it or beat it
What's cookin' good lookin'?<br/><br/>Amerikanen zijn er dol op: rijmende turbo-uitdrukkingen. Eat it or beat it! geeft een hilarisch overzicht van de latest... »
 
 
 
 
 

De kunst van het motiveren
De kunst van het motiveren
De kunst van het motiveren wordt vaak als iets mysterieus gezien – alsof je mensen aan kunt tikken met een toverstokje, zodat vervolgens iedereen overloopt... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word 2010
Basiscursus Word 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Word 2010.<br/>Word is een tekstverwerker waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende<br/>... »
 
 
 
 
 

Identiteit & Imago
Identiteit & Imago
Succesvol topmanagement is er steeds meer van overtuigd dat externe en interne communicatie van wezenlijk belang zijn voor een succesvolle organisatie. Dat i... »
 
 
 
 
 

Koplopers
Koplopers
Waar denkt u aan bij samenwerking tussen sport en bedrijf? Uw logo op de shirts van het atletiekteam? Uw naam levensgroot langs de zijlijn? Dit lijkt misschi... »
 
 
 
 
 

Het Managementwetboek
Het Managementwetboek
De bewezen principes en ongeschreven, soms ludieke ervaringsregels van management zijn gevangen in talloze managementwetten. Er zijn beroemde wetten, zoals d... »