Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Modern leveranciersmanagement
Modern leveranciersmanagement
Informatievoorziening wordt meer en meer opgebouwd uit meerdere onderdelen en componenten. Verschillende dienstverleners leveren de dienstverlening. De invul... »
 
 
 
 
 

Ieren
Ieren
We kennen allemaal het stereotiepe beeld van de Ieren: woeste stoere Kelten met sproeten, rode haren en blauwe ogen, die het barre weer trotseren in wollen k... »
 
 
 
 
 

De kunst van het stress beheersen
De kunst van het stress beheersen
Iedereen heeft er wel eens mee te maken: stress op het werk. Deadlines die gehaald moeten worden, tijdgebrek, veeleisende klanten: allerlei factoren kunnen t... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Excel 2010
Basiscursus Excel 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Excel 2010.<br/>Excel is een van de meestgebruikte rekenprogramma’s. Excel 2010 heeft meer<br... »
 
 
 
 
 

Opdrachtgeven met resultaat
Opdrachtgeven met resultaat
Iedereen vervult wel eens de rol van opdrachtgever, bijvoorbeeld bij een<br/>verbouwing, maar bij velen komt dat ook op het werk steeds vaker voor. Als direc... »
 
 
 
 
 

Engelsen
Engelsen
De Engelsman op wiens teen je trapt, zal reageren met een 'so sorry', vermoedelijk om zich te verontschuldigen dat hij het lichaamsdeel niet eerder heeft lat... »