Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

Leestekens geregeld
Leestekens geregeld
Leestekens geregeld is de duidelijkste interpunctiegids van het<br/>Nederlands. De Taaladviesdienst van Onze Taal presenteert alle leestekens<br/>en de bijbe... »
 
 
 
 
 

Spelling geregeld
Spelling geregeld
Spelling geregeld is de duidelijkste spellinggids van het Nederlands. De<br/>Taaladviesdienst van Onze Taal presenteert alle spellingregels overzichtelijk<br... »
 
 
 
 
 

Businessetiquette 3.0
Businessetiquette 3.0
Enkele opmerkelijke resultaten uit het Businessetiquette-onderzoek dat onder 777 directeuren en managers, onder andere via Twitter, is gehouden voor dit boek... »
 
 
 
 
 

Open source en open standaarden
Open source en open standaarden
De Nederlandse overheid heeft zich verplicht per 1 april 2008 alleen nog met open standaarden te werken en daarnaast zoveel mogelijk opensourcesoftware te ge... »
 
 
 
 
 

Slimmer werken met het kantoor in je tas
Slimmer werken met het kantoor in je tas
Door de snelle ontwikkelingen in communicatietechnologie is werken waar, wanneer en met wie je maar wilt nu al geen enkel probleem meer. In de<br/>grote were... »
 
 
 
 
 

Situationeel (onder)handelen
Situationeel (onder)handelen
Als manager en ondernemer wilt u graag grip hebben op de commerciĆ«le<br/>processen in uw organisatie. U wilt scherp inkopen en gunstig verkopen.<br/>Soms zi... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Access 2010
Basiscursus Access 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Access 2010.<br/>Access 2010 is een programma waarmee u databases kunt ontwerpen en<br/>bijhou... »