Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Bloeddorst
Bloeddorst door Mark van Dijk
Books of Fantasy, uitgever van oorspronkelijk Nederlandstalige fantasy, SF en horror, presenteert dit najaar het nieuwste boek van Mark van Dijk. Bloeddorst is een huiveringwekkende en spannende thrillerroman over kannibalisme in Nederland. »
 
 
 
 
 

De groene mijl
De groene mijl door Stephen King
een verhaal in zes delen... »
 
 
 
 
 

Het meisje dat verdween
Het meisje dat verdween door Els Florijn
Ditte Stein wordt geboren op de dag dat Nederland capituleert. Als het gezin Stein in 1943 bericht krijgt dat ze zich in kamp Vught moeten melden, besluiten ze onder te duiken – zonder Ditte.

Ditte wordt meegenomen door de huishoudster, in de hoop dat de SD het kleine meisje met rust zal laten. »
 
 
 
 
 

Het Achterhuis
Het Achterhuis door Anne Frank
Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen in ballingschap, Bolkestein, hoorde spreken. »
 
 
 
 
 

De boekendief
De boekendief door Markus Zusak
Wanneer de Dood een verhaal vertelt, kun je maar beter luisteren

Het is het jaar 1939. Nazi-Duitsland. Het land houdt de adem in. De Dood heeft het nooit drukk... »
 
 
 
 
 

Caleidoscoop
Caleidoscoop door Linda Jansma
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club ... »
 
 
 
 
 

Water voor de olifanten
Water voor de olifanten door Sara Gruen
Water voor de olifanten is een fascinerende aangrijpende en sprankelende roman over een onmogelijke liefde in de Amerikaanse circuswereld van de jaren dertig een verhaal dat zich niet weg laat leggen.ltbrgtWanneer zijn ouders om het leven komen sluit Jacob Jankowski zich aan bij een rondreizend circus. »
 
 
 
 
 

Doortrapt!
Doortrapt! door Joost Oost Lievense
John staat aan het hoofd van het machtige Coltridge kledingconcern in San Francisco, ooit opgericht door zijn grootvader. Zijn leven staat volledig op zijn k... »
 
 
 
 
 

De theeroos
De theeroos door Jennifer Donnelly
Londen 18888; Fiona Finnegan woont in een van de smalle, armoedige steegjes waar overdag kinderen spelen, `s avonds dieven en hoeren ronddwalen en ´s nachts mo... »
 
 
 
 
 

Moord voor mij
Moord voor mij door Karen Rose
Er zijn al vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als de enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen...

Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict. »