Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 De thuiskomst
De thuiskomst door Anna Enquist
Voorjaar 1775. Elizabeth Batts wacht in haar huis op Mile End de terugkomst af van haar man, de beroemde zeevaarder en ontdekkingsreiziger James Cook, die begon... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard door Corine Hartman
<i>Glashard</i> is na <i>Bloedlijn</i> het tweede deel in een serie bloedstollende en keiharde psychothrillers van Corine Hartman.Jessia Haider heeft na de moor... »
 
 
 
 
 

De roman in de viool
De roman in de viool door Natasha Solomons
Wenen, eind jaren dertig: de nazi's zijn hun jacht op de joden begonnen. Schrijver Julian Landau en zijn muzikale vrouw Anna weten Amerikaanse visa te bemachtigen voor zichzelf en hun oudste dochter. Hun negentienjarige dochter Elise kan als dienstmeisje gaan werken in een landhuis in Engeland. »
 
 
 
 
 

Terug naar Wharton Park
Terug naar Wharton Park door Lucinda Riley
Een wereld verscheurd door oorlog, twee families voor altijd verbonden door geheimen...Als kind bracht Julia Forrester vele gelukkige uren door in de kas van he... »
 
 
 
 
 

Meer dan ooit
Meer dan ooit door Gary Smalley & Karen Kingsbury
Ashley Baxter ziet haar financiën krimpen en beseft dat ze moet gaan werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar zoontje Cole. De bewoners van het... »
 
 
 
 
 

De chirurg
De chirurg door Tess Gerritsen
's Nachts dringt de Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de pol... »
 
 
 
 
 

Gerechtigheid
Gerechtigheid door Stieg Larsson
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemd... »
 
 
 
 
 

Voor het leven
Voor het leven door Gary Smalley & Karen Kingsbury
In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren – maar het geluk wordt overschaduwd door één hartverscheurend bericht.
Terwijl langzaam doordringt welke zware tijd voor hen ligt, moet ieder voor zichzelf bepalen wat echt belangrijk is in het leven. »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter door Camilla Läckberg
Vuurtorenwachter... »
 
 
 
 
 

De schilder
De schilder door Nora Roberts
Als professioneel huizenoppasser is Lila Emerson zo vrij als een vogeltje. Niets bindt haar: haar werk niet, een huis niet, en een relatie al helemaal niet. All... »