Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah door Tatiana de Rosnay
Haar naam was Sarah is een ontroerende roman in de traditie van Sophie's keuze van William Styron en Storm in juni van Irène Némirovsky die geen lezer onberoe... »
 
 
 
 
 

Schreeuw voor mij
Schreeuw voor mij door Karen Rose
In een kleine Amerikaanse stad wordt het naakte, in een deken gewikkelde lichaam van een jonge vrouw gevonden die op brute wijze is vermoord. Haar gezicht is er... »
 
 
 
 
 

In seizoenen
In seizoenen door Judith Visser
<p>Hoe belangrijk wordt het verleden, wanneer er geen toekomst meer is?

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van ... »
 
 
 
 
 

De kindertrein
De kindertrein door Christina Baker Kline
Wanneer de negentigjarige Vivian Daly de zolder van haar landhuis wil opruimen, krijgt ze hulp van de zeventienjarige, tegendraadse Molly. De zolder blijkt vol ... »
 
 
 
 
 

Sterf voor mij
Sterf voor mij door Karen Rose
<b>Nader mij...</b>
Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer hij op het graf stuit van ... »
 
 
 
 
 

Een keukenmeidenroman
Een keukenmeidenroman door Kathryn Stockett
In het Mississippi van de jaren 60 wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Drie v... »
 
 
 
 
 

Winterroos
Winterroos door Jennifer Donnelly
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentj... »
 
 
 
 
 

Open einde
Open einde door Corine Hartman
<i>Open einde</i> is de derde adembenemende literaire misdaadroman van Corine Hartman, tevens auteur van de zeer succesvolle titels <i>Schone kunsten</i> en <i>Tweede adem</i>.

Inspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort. »
 
 
 
 
 

The Hunger Games
The Hunger Games door Suzanne Collins
De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelea... »
 
 
 
 
 

Het Stenen Verleden
Het Stenen Verleden door Gijs van Gelderen
 »