Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Kiespijn in je hart
Kiespijn in je hart door Caty Fikenscher-Visser
 »
 
 
 
 
 

Rosamund
Rosamund door Rebecca West
In de jaren na de Eerste Wereldoorlog reizen Mary en Rose, nu twee beroemde pianisten, door Amerika. Ze verblijven in de meest exclusieve hotels en worden als s... »
 
 
 
 
 

Tegenstroom
Tegenstroom door Jason Kindermans
"Tegenstroom tracht een lans te breken voor onderwerpen of thematieken die, gezien hun lading, liever uit de weg worden gegaan. Dit werk poogt om de stilte te d... »
 
 
 
 
 

DE BABYFABRIEK
DE BABYFABRIEK door Hens Hauer
Luuk's jeugd verliep alles behalve gemakkelijk.Na enkele jaren in wat rustiger vaarwater moet hij nog steeds het vuur uit z'n sloffen lopen om een enigszins acc... »
 
 
 
 
 

Last-minute Londen
Last-minute Londen door Evi Dekker
Voor lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Kiki van Dijk. De nieuwe Evi Dekker gaat over kunst, intriges en giftige relaties in het altijd bruisende Lon... »
 
 
 
 
 

Mary en Rose
Mary en Rose door Rebecca West
Moeder Clare heeft door een slimmigheid wat geld verdiend en de familie Aubrey geniet nu van kleine luxes. De kinderen zijn opgegroeid tot tieners: de tweeling ... »
 
 
 
 
 

De gedaanteverwisseling
De gedaanteverwisseling door Franz Kafka & Willem van Toorn (vertaling)
Het beroemdste verhit uit de wereldliteratuur heeft een een intrige: Gregor Samsa is in een eng beestje veranderd, maar dat beestje heeft de lengte van een mens...  »
 
 
 
 
 

Niet dicht te slaan
Niet dicht te slaan door Rosalie Kuiper
Niet dicht te slaan is het ontroerende en krachtige verhaal van Rosalie, een jonge vrouw, die na een turbulente periode in haar jeugd op zoek gaat naar zichze... »
 
 
 
 
 

Het boek Louis
Het boek Louis door Joris Linssen
<p>Dit is het verhaal van Louis en de invloed die hij heeft gehad op Joris Linssen. Louis wordt geboren in een taxi, te vondeling gelegd en later weer teruggeha... »
 
 
 
 
 

De familie Aubrey
De familie Aubrey door Rebecca West
In het huis van de familie Aubrey hoor je tijdens theetijd arpeggio’s op de piano en flarden geëngageerde discussies. Dit excentrieke gezin woont in Londen, vla... »