Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Terugkeer ongewenst
Terugkeer ongewenst door Charles Lewinsky
<strong>`Ik heb leren leven zonder vrijheid, zonder hoop. Waarom vind ik het dan verdomme zo moeilijk om te leven zonder geweten? </strong><i>Terugkeer onge... »
 
 
 
 
 

Matroesjka
Matroesjka door Ilse Annegarn
Het leven van Fleur staat totaal op z'n kop wanneer haar dochter, die zij noodgedwongen als baby moest afstaan, contact met haar zoekt. Fleur, die niet weet wie... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats door Linda Jansma
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes beden... »
 
 
 
 
 

Herinneringen aan Grace
Herinneringen aan Grace door Charlotte Hall
Nora is net twaalf als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en ze met honderden andere kinderen uit Londen op transport wordt gezet naar het veilige landelijke Kent. Daar wordt ze liefdevol opgevangen door het domineesechtpaar Rivers en hun dochter Grace. »
 
 
 
 
 

Klem
Klem door Wim Uijtdewilligen
In 1998 zet de gedesillusioneerde zakenman Herman de Roy zijn eigen zelfmoord in scène op zijn landgoed in de Schotse bergen, zijn vrouw en twee zoons verbijst... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken door Karin Slaughter
Sara Linton vraagt Will Trent om hulp in Grant County bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw. Maar zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd. ... »
 
 
 
 
 

Miss Match
Miss Match door Astrid Harrewijn
Lein heeft met het familierecept van een afslankmiddel onverwacht succes. »
 
 
 
 
 

Tuinfluiter trilogie
Tuinfluiter trilogie door Jos van Manen Pieters
Marion Verkerk is een gelukkig meisje in 'En de tuinfluiter zingt'. Ze ontmoet de knappe Reinier van Herewaarden, met wie ze uiteindelijk zal trouwen. Maar eers... »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje door Jill Mansell
Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatst... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Corine Hartman
<b>Deel vier in de serie psychologische thrillers rondom Jessica Haider<br/><br/>Wordt gerechtigheid bijzaak, als het leven van een dierbare op het spel staat?<... »