Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Kamer
Kamer door Emma Donoghue
Een tergend fascinerend boek dat je nooit meer vergeet‘Kamer moet je in een keer lezen. Als je het uit hebt, kijk je op: de wereld is nog hetzelfde, maar jij be... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou door Jojo Moyes
<p>Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde v... »
 
 
 
 
 

Niemandsland
Niemandsland door Guurtje Leguijt
NBD|Biblion over Niemandsland:<br/> <br/>Derde roman van Leguijt [1961] die eerder 'De luistervogel' en 'Kantelkind' schreef. 'Niemandsland' is gebaseerd op het leven van een 16-jarige jongen die lang in het niemandsland van jeugdzorginstanties woonde. »
 
 
 
 
 

Jachtmaan
Jachtmaan door Tisa Pescar
Eerste deel van de bovennatuurlijke thrillerserie MaanMysteries. Opvolgende delen: Wolfmaan(2) en Heksenmaan(3) »
 
 
 
 
 

De leerling
De leerling door Tess Gerritsen
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tralies is verdwenen. »
 
 
 
 
 

Leven als Lauren
Leven als Lauren door M. Rose
Met een donderslag staat haar leven op zijn kop.

Jessica, single en onafhankelijk, ontmoet een knappe vreemdeling midden in een hevige onweersbui. Ergens ander... »
 
 
 
 
 

Sneeuwval
Sneeuwval door Tess Gerritsen
sneeuwval »
 
 
 
 
 

De graaf van Montecristo
De graaf van Montecristo door Alexandre Dumas
De literaire klassieker van het moment nu in paperback!<br/><br/>'Een leven zonder Montecristo is toch ondenkbaar? Voordat u het weet, zit u weer in het verhaal verstrikt en moet u elfhonderd meest adembenemende pagina's mee naar het onherroepelijke einde. »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963 door Stephen King
Een `what if’-thriller die langzaam onder je huid kruipt en je niet meer loslaat22 november 1963: de moord op president J. F. Kennedy. Er zijn veel men... »
 
 
 
 
 

Het gezicht van de dood
Het gezicht van de dood door Cody Mcfadyen
‘**** Schrijvende Jeroen Bosch creëert hel op aarde.’ – Crimezone.nl<br/><br/>Een huiveringwekkende confrontatie met het ultieme kwaad<br/><br/>Het eerste wat ik ruik is moord.<br/>Een schrijver heeft me eens gevraagd hoe moord ruikt. »