Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Tegen elke prijs
Tegen elke prijs door Gary Smalley & Karen Kingsbury
Luke, de enige zoon van de familie Baxter, breekt na een nationale ramp radicaal met alles en iedereen: zijn geloof in God, het gezin waar hij uitkomt en zijn vriendin Reagan, van wie hij zoveel hield.

Nu hij samenwoont met een vrijdenkende medestudente kan niets hem ertoe bewegen terug te keren naar zijn oude leven. »
 
 
 
 
 

Waarheen je ook vlucht
Waarheen je ook vlucht door Elizabeth Haynes
Een jonge vrouw probeert haar donkerste angsten, die te maken hebben met haar vorige relatie, te overwinnen met behulp van haar nieuwe vriend. »
 
 
 
 
 

De jongen in de gestreepte pyjama
De jongen in de gestreepte pyjama door John Boyne
John Boynes indrukwekkende succesroman is intussen verluisterboekt en verfilmd!

John Boynes roman <i>De jongen in de gestreepte pyjama</i> is in tweeëntwintig talen vertaald en werd overal een bestseller. De filmrechten werden gekocht door Disney. »
 
 
 
 
 

Tirtha
Tirtha door Sterre Carron
De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf van ge... »
 
 
 
 
 

Anna Karenina
Anna Karenina door L.N. Tolstoj
Perhaps one of the greatest novels ever written Anna Karenina follows theselfdestructive path of a beautiful popular and sensual Russian aristocrat.The lovely Anna seems set in a respectable marriage with the powerful statesmanKarenin yet their lack of passion breeds the discontent she fully faces uponmeeting the elegant and affluent officer Count Vronsky. »
 
 
 
 
 

Het Rosie project
Het Rosie project door Graeme Simsion
Het Rosie Project
<br/>Graeme Simsion
<br/>
<br/>De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en... »
 
 
 
 
 

De viool van mijn moeder
De viool van mijn moeder door Yvonne van den Berg
In de wereld van de jonge Else is een loodzwaar geheim: haar moeder komt uit een NSB-gezin. Terwijl ze opgroeit, wordt de onuitgesproken spanning tussen haar en... »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin door Lucinda Riley
Een notitieboek onthult een oud familiegeheim en verbindt twee vrouwen die elkaar nooit zullen kennen. Frankrijk, 1998. Emilie staat er na het overlijden van ha... »
 
 
 
 
 

De Millenium Trilogie
De Millenium Trilogie door Stieg Larsson
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het bero... »
 
 
 
 
 

Pilaren van de aarde
Pilaren van de aarde door Ken Follett
In het Engeland van de twaalfde eeuw trekt meesterbouwer Tom met zijn gezin van stad naar stad op zoek naar werk. Ten einde raad vraagt hij onderdak in de prior... »