Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dossier internet
Dossier internet
In een Dossier vind je feiten meningen en ervaringen over belangrijke onderwerpen. Je kunt er zelf in opzoeken en lezen wat je wilt weten. Zo kun je er bijvo... »
 
 
 
 
 

Een middag aan zee
Een middag aan zee
Een even mysterieus als schokkend bericht rakelt het verleden op...Veertien jaar geleden verdween Magda's dochtertje op een overvol strand. Haar verdwijning ... »
 
 
 
 
 

Dans om de troon
Dans om de troon
 »
 
 
 
 
 

IJzige poppen
IJzige poppen
IJ;Zige Poppen »
 
 
 
 
 

Zondeval
Zondeval
Emilie heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. Maar er zijn meer mensen die deze brieven - vanwege hun explosieve inhoud - in hand... »
 
 
 
 
 

De spiegelvrouw
De spiegelvrouw
 »
 
 
 
 
 

Gevangen denken
Gevangen denken
 »
 
 
 
 
 

De verleidsters
De verleidsters
2015Er zijn twee brieven van Michelangelo verdwenen uit het geheime Vaticaanse Archief. Nog geen dag later wordt de beheerder van het Geheime Archief op gruw... »
 
 
 
 
 

Lust en schande
Lust en schande
De verboden liefde van Eleonore van Aquitanië Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze... »
 
 
 
 
 

Webcamgirls
Webcamgirls
`Ben je alleen?`Ja en ik houd mijn kleren aan vandaag.Hij begon te lachen. `Zal ik eens laten zien hoe je er zonder uitziet? `Dat weet ik zo ook wel. Als je ... »