Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lust en schande
Lust en schande
Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Ma... »
 
 
 
 
 

Loverboy
Loverboy
In een doorsnee toeristenhotel wordt in bad het naakte lichaam ontdekt van een meisje. In eerste instantie lijkt het op zelfmoord maar de politie twijfelt en... »
 
 
 
 
 

De satansketting
De satansketting
Het is het jaar 1064 en het leven van de meeste mensen is hard en kort in Normandi. Aya verruilt vol verwachtingen haar leven op het armoedige boerderijtje v... »
 
 
 
 
 

Youngstars
Youngstars
Daisy vindt het helemaal te gek dat ze is geselecteerd voor het succesvolle tv-programma Young Stars! Het is net een droom: ze is op slag een celebrity, ze k... »
 
 
 
 
 

Amalia's erfenis
Amalia's erfenis
Verlies jezelf in de geschiedenis van de stammoeder van ons koningshuis!De zeventienjarige Amalia van Solms vlucht samen met koningin Elisabeth van Bohemen n... »
 
 
 
 
 

Tussen twee vuren
Tussen twee vuren
mijn oorlog op Texel roman »
 
 
 
 
 

De vuurmeester
De vuurmeester
Een Fiofen-mysterie. »
 
 
 
 
 

Bloedlink
Bloedlink
 »
 
 
 
 
 

Machteloos
Machteloos
Een dag die begon als alle andere... Onderweg naar een klant stopt artsenbezoeker Tosca nog even bij een benzinestation. Als ze weer verder wil rijden stapt ... »
 
 
 
 
 

Hoe meer zielen
Hoe meer zielen
 »