Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands- Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt h... »
 
 
 
 
 

Wanhoop & liefde
Wanhoop & liefde
<i> Eleonore vecht voor haar vrijheid. Een nieuwe liefde maakt haar strijdvaardiger dan ooit.</i>
</br>
</br>Koning Louis heeft Eleonore ontvoerd uit het pal... »
 
 
 
 
 

(ff) Out!
(ff) Out!
Drie jongens <br/>Drie meisjes <br/>Een feest<br/>Een ruzie<br/>Eén auto…<br/><br/>Zaterdagmiddag, ca. 15.00 uur<br/>Roxanne en Lianne shoppen in de stad e... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
 »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

De toren van de zeven verdiepingen
De toren van de zeven verdiepingen
De Toren Van De Zeven Verdiepingen »
 
 
 
 
 

Verdrongen verleden
Verdrongen verleden
Op een dag ontvangt Iris een dreigbrief. `Nog dertien dagen,' staat er. De brief bevat bovendien een verwijzing naar een geheim dat niemand kent. Niet lang d... »
 
 
 
 
 

Zondeval
Zondeval
Michaelangelo's brieven brengen het leven van Emilia ernstig in gevaar.Het leven van Emilia komt in een stroomversnelling wanneer de verloren gewaande brieve... »
 
 
 
 
 

De verdwenen grenadier
De verdwenen grenadier
De Verdwenen Grenadier »
 
 
 
 
 

Lust en schande
Lust en schande
Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Ma... »