Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands-Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt he... »
 
 
 
 
 

In verzet
In verzet
In Verzet »
 
 
 
 
 

Actiepakket Literatour YA
Actiepakket Literatour YA
Actiepakket voor Literatour / YA boekenweek 2016<br/>Bevat de volgende titels:<br/>9789025111694 Webcamgirls<br/>9789025112196 YoungStars<br/>9789025112509 U... »
 
 
 
 
 

Amalia's erfenis
Amalia's erfenis
De zeventienjarige Amalia van Solms vlucht samen met koningin Elisabeth van Bohemen naar ’s-Gravenhage. In korte tijd weet ze zich op tewerken van hofdame ... »
 
 
 
 
 

Verdrongen verleden
Verdrongen verleden
 »
 
 
 
 
 

De satansketting
De satansketting
Het is het jaar 1064 en het leven van de meeste mensen is hard en kort in Normandi. Aya verruilt vol verwachtingen haar leven op het armoedige boerderijtje v... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
Wanneer journaliste Francesca 's nachts na een trouwfeest naar huis rijdt, wordt de weg geblokkeerd door een groep jongeren die ambulancepersoneel bedreigt. ... »
 
 
 
 
 

Toptalent
Toptalent
Met de serie Dossier leren kinderen in de 3e graad schriftelijke bronnen onderzoeken. De serie biedt informatie over uitdagende maatschappelijke onderwerpen.... »
 
 
 
 
 

Dans om de troon
Dans om de troon
Een onverwachte ontmoeting heeft ingrijpende gevolgen.Kan Isa haar eigen toekomst nog bepalen?Normandië 1064Isa heeft haar ouders nooit gekend. Ze is opgevo... »