Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Sneeuwengelen
Sneeuwengelen
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen o... »
 
 
 
 
 

Drie zomerthrillers
Drie zomerthrillers
Drie spannende zomerhrillers voordelig in één bundel: Bon Bini Beach, Bella Italia en De suite voor 19,99 in plaats van 29,97.

Bon Bini Beach - L... »
 
 
 
 
 

Bella Italia
Bella Italia
 »
 
 
 
 
 

Het chalet
Het chalet
'Suzanne Vermeer bezorgt je rillingen.' FlairHartsvriendinnen Annelies en Sara kennen elkaar al sinds de basisschool. Annelies en haar man Wim willen graag... »
 
 
 
 
 

Lawinegevaar
Lawinegevaar
Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de g... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »
 
 
 
 
 

Route du soleil
Route du soleil
Marit, een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen,heeft met haar drukke baan als intercedente en de zorg voorhaar kinderen nooit tijd voor zichzelf. To... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maa... »
 
 
 
 
 

Bella Italia
Bella Italia
Als de zomervakantie voor de deur staat, besluiten Hans en Petra met hun elfjarige zoon Niels om voor het eerst twee weken te gaan kamperen aan het Gardameer... »