Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachtblauw
Nachtblauw
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
Wanneer de elfjarige Britt na haar balletles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een ... »
 
 
 
 
 

Slavenring
Slavenring
Het is de eerste eeuw na Christus. De zeventienjarige Folkrad groeit op als zoon van het stamhoofd van de Cananefaten in het Rijnland dat voor een deel door ... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op heteerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartement... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
Historische roman tegen de achtergrond van de Tachtigjarige OorlogHet is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. Lideweij Feelinck krijgt een relatie... »
 
 
 
 
 

De guillotine
De guillotine
Parijs 1789. Sandrine de Billancourt groeit op in een adellijk gezin en heeft een goed leven. Maar dan breekt de revolutie uit en duizenden aristocraten verl... »
 
 
 
 
 

Zwarte sneeuw
Zwarte sneeuw
Zuid-Limburg 1845. Nadat de familie Mullenders uit hun boerderij is gezet, verhuizen ze naar Kerkrade waar werk is in de kolenmijn. Emma is veertien jaar en ... »
 
 
 
 
 

Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van Holland
In deze historische roman kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren (1401-1436). Jacoba was haar tijd ver vooruit, ... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Op een mistige avond wordt het verminkte lichaam van basisschoolleraar David Hoogland gevonden. Lois Elzinga, rechercheur Moordzaken van Noord-Holland Noord,... »