Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wij zijn de Bickers!
Wij zijn de Bickers!
Tijdens de research voor haar historische romans stuitte Simone van der Vlugt op allerlei bijzondere verhalen, die ze nu in haar eerste non-fictieboek deelt.... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afde-ling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk leven: ze heeft een huis in het ce... »
 
 
 
 
 

De doorbraak
De doorbraak
Met haar plotselinge beroemdheid belandt de jonge zangeres Romée in een overweldigende wereld. Ze wordt lastiggevallen door haar manager, beschuldigd van pl... »
 
 
 
 
 

Kalte Freundschaft
Kalte Freundschaft
Kalte Freundschaft »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de... »
 
 
 
 
 

Online (set 10 ex.)
Online (set 10 ex.)
Simone van der Vlugt - Online<br/><br/>Simone van der Vlugt debuteerde als kinderboekenschrijfster en 'her'debuteerde onlangs als schrijfster van historische... »