Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rettungslos
Rettungslos
Rettungslos »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
‘Rode sneeuw in december’ van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman die zich afspeelt tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlo... »
 
 
 
 
 

De ooggetuige
De ooggetuige
Manon Jonker is getuige van een roofoverval bij een juwelier. Ze overleeft het doordat de overvallers denken dat ze blind is. Wanneer de daders erachter kome... »
 
 
 
 
 

Serie 5
Serie 5
Fleur is pas verhuisd en voelt zich alleen. Op de nieuwe school wordt ze gepest. Op een dag ontmoet ze Hester een meisje van haar leeftijd. Ze sluiten vriend... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, historische romans en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS ... »
 
 
 
 
 

De guillotine
De guillotine
Parijs 1789. Sandrine de Billancourt groeit op in een adellijk gezin en heeft een goed leven. Maar dan breekt de revolutie uit en duizenden aristocraten verl... »
 
 
 
 
 

Het schaduwspel
Het schaduwspel
Het schaduwspel van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is een magistrale historische roman over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van d... »
 
 
 
 
 

Het laatste offer - special Reefman
Het laatste offer - special Reefman
Laatste offer »
 
 
 
 
 

Wij zijn de Bickers!
Wij zijn de Bickers!
Tijdens de research voor haar historische romans stuitte Simone van der Vlugt op allerlei bijzondere verhalen, die ze nu in haar eerste non-fictieboek deelt.... »