Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloedlijn
Bloedlijn
<p>Wanneer Alkmaar voor de zoveelste keer wordt aangevallen probeert Katelijne haar brouwerij koste wat kost te beschermen tegen het brute geweld van de West... »
 
 
 
 
 

Op klaarlichte dag
Op klaarlichte dag
<p>In de literaire thriller <em>Op klaarlichte dag</em> van Simone van der Vlugt is Nathalie, een jonge vrouw, op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend.... »
 
 
 
 
 

In mijn dromen
In mijn dromen
dwarsligger 434‘In mijn dromen’ van Simone van der Vlugt is een spannend boek over paranormale gaven en over terrorisme.Rosalie heeft sinds haar jeugd vo... »
 
 
 
 
 

De zonde waard
De zonde waard
Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets vreemds aan haar houding. Iets onnatuurlijks. Het portier staat open. Er ga... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol.... »
 
 
 
 
 

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

Verdwaald onder de grond
Verdwaald onder de grond
Verdwaald Onder De Grond »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad' van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoor... »