Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Friet en folklore
Friet en folklore
Friet & Folklore Reizen door feestelijk Vlaanderen is een eerbetoon aan de gebruiken, feesten en folklore van de streek. Wim en Simone van der Vlugt kozen ... »
 
 
 
 
 

Wij zijn de Bickers!
Wij zijn de Bickers!
Tijdens de research voor haar historische romans stuitte Simone van der Vlugt op allerlei bijzondere verhalen, die ze nu in haar eerste non-fictieboek deelt.... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek
De kaasfabriek
Amsterdam, 1892. Lydia rouwt om de dood van haar ouders, die kort na elkaar zijn overleden.Ze heeft hun huis in Amsterdam en buitenhuis in Purmerend geërfd.... »
 
 
 
 
 

Fado e Festa
Fado e Festa
Sinds hun eerste vakantie in Portugal zijn Wim en Simone van der Vlugt verliefd op dit Zuid-Europese land. Daarom besloten zij een vakantieboek te maken. Gew... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
'Rode sneeuw in december' is een historische roman van bestsellerauteur Simone van der Vlugt. Het is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. De pasge... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Sascha wordt na een ongeluk blind. Kan ze het web van leugens en bedrog ontrafelen waarin haar gezin verstrikt is geraakt?Wanneer Menno Riebeek erachter komt... »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw
<p>In de historische roman <em>Nachtblauw</em> van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, t... »
 
 
 
 
 

Schaduwzuster
Schaduwzuster
<p>De literaire thriller <em>Schaduwzuster </em>van Simone van der Vlugt gaat over Marjolein, een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom - special Primera
Vraag niet waarom - special Primera
‘Morgen ben ik weer thuis’ van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofd... »
 
 
 
 
 

Het laatste offer
Het laatste offer
In <i>Het laatste offer</i> zullen een vermiste archeoloog en een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte Birgits ooit zo beschermde leventje totaal ... »