Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ginevra
Ginevra
Simone van der Vlugt - GinevraDe historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Itali... »
 
 
 
 
 

Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er plotseling een ontsnapte tbs er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjar... »
 
 
 
 
 

Op klaarlichte dag
Op klaarlichte dag
Boek van het Jaar 2010. Meer dan 200.000 exemplaren verkocht.Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al ha... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad'van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorl... »
 
 
 
 
 

Herfstlied
Herfstlied
Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net ... »
 
 
 
 
 

De ooggetuige en het bosgraf
De ooggetuige en het bosgraf
Bestsellerauteur Simone van der Vlugt schreef De ooggetuige als geschenkboekje van de Maand van het Spannende Boek 2012. Manon Jonker, een slechtziende jonge... »
 
 
 
 
 

Bloedgeld
Bloedgeld
1653. De 18-jarige Reinout van Veghel mag vervroegd uit de gevangenis als hij aanmonstert op een schip van de Verenigde Oostindische Compagnie naar Indië.<b... »
 
 
 
 
 

Jehanne
Jehanne
Dit boek vertelt het waargebeurde, tragische levensverhaal van Jeanne d'Arc.<br/><br/>1425. Frankrijk is verwikkeld in de honderdjarige oorlog met Engeland. ... »
 
 
 
 
 

Schijndood
Schijndood
De historische roman Schijndood vertelt het verhaal van de Amsterdamse student Kris Blanken die, gekweld door angstdromen, ten einde raad een reïncarnatieth... »
 
 
 
 
 

De doorbraak
De doorbraak
De jonge Romée breekt door als zangeres na een desastreuze jeugd met een tirannieke vader. Maar alle plotselinge roem en succes maken haar niet gelukkig. Ha... »