Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachtblauw
Nachtblauw
dwarsligger 393<br/><br/>Een meeslepende roman over de geschiedenis van Delfts blauw<br/><br/>Op de vlucht voor haar verleden komt Catrijn in 1654 terecht in... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
Wanneer de elfjarige Britt na haar balletles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een ... »
 
 
 
 
 

Slavenring
Slavenring
Het is de eerste eeuw na Christus. De zeventienjarige Folkrad groeit op als zoon van het stamhoofd van de Cananefaten in het Rijnland dat voor een deel door ... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
Historische roman tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlog

Het is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. Lideweij Feelinck krijgt een relat... »
 
 
 
 
 

Guillotine
Guillotine
Parijs 1789. Sandrine de Billancourt groeit op in een adellijk gezin en heeft een goed leven. Maar dan breekt de revolutie uit en duizenden aristocraten verl... »
 
 
 
 
 

Zwarte Sneeuw
Zwarte Sneeuw
Zuid-Limburg 1845. Nadat de familie Mullenders uit hun boerderij is gezet, verhuizen ze naar Kerkrade waar werk is in de kolenmijn. Emma is veertien jaar en ... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad'van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorl... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op het
eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartemen... »
 
 
 
 
 

De ooggetuige en het bosgraf
De ooggetuige en het bosgraf
Bestsellerauteur Simone van der Vlugt schreef De ooggetuige als geschenkboekje van de Maand van het Spannende Boek 2012. Manon Jonker, een slechtziende jonge... »