Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rob Verlinden's vaste plantenboek
Rob Verlinden's vaste plantenboek
verzorging, compositie en aanleg van borders »
 
 
 
 
 

Time-out op Texel
Time-out op Texel
Partenspelers Deel 1: Time-out op TexelZe is niet piepjong, maar ook niet stokoud. Ze woont tijdelijk op Texel. Haar man is met zijn zeiljacht vertrokken voo... »
 
 
 
 
 

Die tweede man
Die tweede man
Merel is bijna 50, journaliste en weduwe. Haar drie kinderen redden zich. Als de mist van haar verdriet en verlies is opgetrokken, lokt een nieuwe wereld. Za... »
 
 
 
 
 

Warmachines
Warmachines
 »
 
 
 
 
 

Dit is liefde!
Dit is liefde!
Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel.Deze zom... »
 
 
 
 
 

En morgen beginnen
En morgen beginnen
Tienke Prumel is de vijftig gepasseerd en werkt als praktijkcoƶrdinator in een paramedisch centrum, terwijl haar voormalige partner, kunstschilder Pedro, we... »
 
 
 
 
 

Via Maria Sofia
Via Maria Sofia
Silke schrijft een brochuretekst voor een klant in de Franse Champagnestreek, waar haar eigen overgrootmoeder na vele verhuizingen met haar echtgenoot ooit t... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
Mette is succesvol met haar bedrijf Hand&Span, dat inspringt in de drukke huishoudens van tweeverdieners. Haar man is net zo succesvol, maar in het buitenlan... »
 
 
 
 
 

Via Maria Sofia
Via Maria Sofia
De gescheiden, maar autonome Silke Erenhuis (54) is een eigen tekstbureau begonnen. Voor een klant uit een toeristendorp in de Champagne werkt ze aan een bro... »