Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dag opa Henk
Dag opa Henk
Afscheid nemen voor peutersEen gevoelig, troostrijk prentenboek voor peuters die met de dood te maken krijgen.Opa Henk is ziek. Heel erg ziek.Zijn kleindocht... »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende, kleine Bobbi-boekjes. Om uit te delen met een verjaardag, of lekker zelf te houden!Alle titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi-vo... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat slapen
Bobbi gaat slapen
Bobbi is moe na een hele dag druk spelen en maakt zich klaar om naar bed te gaan. Eerst nog even in bad en fijn luisteren naar een verhaaltje. Slaap lekker, ... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Pasen
Bobbi viert Pasen
Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst is daar dan eindelijk Bobbi viert Pasen! In deze v... »
 
 
 
 
 

De allerliefste opa
De allerliefste opa
Voor alle lieve opa's!Het leukste cadeau om te geven aan je allerliefste opaBobbi laat zich lekker rijden.Door de tuin, steeds heen-en-weer.Bobbi lacht: 'Ik ... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat voetballen
Bobbi gaat voetballen
Mama zegt: 'Kom kijken, Bobbi! Er is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig.'Hoi!', roept hij,'dan kijk ik mee.' »
 
 
 
 
 

bobbi de allerliefste mama
bobbi de allerliefste mama
Het perfecte cadeau voor de allerliefste moeder!Leuk voor moederdag en als kraamcadeautje.Daar klimt Bobbi op het klimrek. Mama roept: 'Voorzichtig Bob!' Oei... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de kapper
Bobbi naar de kapper
Naar de kapper gaan kan best spannend zijn. Vandaar dat een Bobbi-­boekje met dit thema al lang op vele verlanglijstjes staat. Nu moet ook beertje Bobbi era... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert sinterklaas
Bobbi viert sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springen en hij zingt een vrolijk lied. Dan roept Bobbi: 'Kijk daar zijn ze: Sinterklaas en Zwarte Piet!' »
 
 
 
 
 

Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi zou zo graag een huisdier willen! Hij heeft geluk, want zijn vader neemt hem mee naar het asiel. Welk dier zal hij kiezen?<br/>Bobbi krijgt een huisdie... »