Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi leert zwemmen
Bobbi leert zwemmen
De eerste zwemles: ieder kind (en iedere ouder) krijgt ermee te maken. Voor de een is het zwembad één groot feest, voor de ander is al dat water toch wel h... »
 
 
 
 
 

Wat wil je worden?
Wat wil je worden?
Wat wil je worden… brandweerman of een lieve juf? Tandarts of bouwvakker? Een bakker die heerlijke broodjes en taart bakt kan ook! Of toch liever kapper of... »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende Bobbi-boekjes. Om uit te delen als je jarig bent, of lekker allemaal zelf te houden!Deze titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi vo... »
 
 
 
 
 

Voor wie is dit potje?
Voor wie is dit potje?
Voor wie is dit potje?Sam en Jet willen graag op een potje leren plassen. Ze zoeken ­alleen nog een potje dat goed bij hun billetjes past. Het ene heeft ste... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de feestdagen
Bobbi en de feestdagen
In dit boek beleeft Bobbi de spannende en feestelijke maand december. De kerstvakantie en feestdagen spelen een rol, maar ook de gezelligheid, de kou, de lic... »
 
 
 
 
 

Bobbi geeft een feestje (verpakt per 6 stuks)
Bobbi geeft een feestje (verpakt per 6 stuks)
Mamabeer versiert de kamer.Bobbi vraagt: 'Begint het gauw?'Mama zegt: 'Over één nachtje,is het verjaardagsfeest voor jou.'Een vrolijk boek voor peuters »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat slapen
Bobbi gaat slapen
Bobbi is moe na een hele dag druk spelen en maakt zich klaar om naar bed te gaan. Eerst nog even in bad en fijn luisteren naar een verhaaltje. Slaap lekker, ... »
 
 
 
 
 

Joupy en kokmeeuw
Joupy en kokmeeuw
Een meeuw die kok-kok-kok roept kent Joupy nog niet. Hij lacht de meeuw uit en noemt hem "kakmeeuw". Maar dat laat Kokmeeuw niet zomaar gebeuren...<br/>FLATS... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat logeren
Bobbi gaat logeren
Bobbie zegt Ik ga logeren. Kijk ik pak mijn koffer in. Mama brengt me straks naar oma. Ollie heb je ook zon zin? »
 
 
 
 
 

Bobbi puzzelboek
Bobbi puzzelboek
In dit vrolijke puzzelboek ontdek je aan de hand van een verhaal op rijm en vijf puzzels hoe Bobbi’s dag eruitziet. De puzzels zijn oplopend in moeilijkhei... »