Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi zou zo graag een huisdier willen! Hij heeft geluk, want zijn vader neemt hem mee naar het asiel. Welk dier zal hij kiezen?<br/>Bobbi krijgt een huisdie... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de herfst
Bobbi in de herfst
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos.Bobbi roept: '... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springenen hij zingt een vrolijk lied.Dan roept Bobbi: "Kijk daar zijn ze:Sinterklaas en Zwarte Piet!"Met exclusieve schoenzetkalend... »
 
 
 
 
 

De allerliefste oma
De allerliefste oma
Het leukste cadeau voor de allerliefste oma!We gaan naar de markt,' zegt oma. Bobbi lacht: 'Ik pak de mand! Zal ík die voor je dragen, oma?' Kijk, daar gaan... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de peuters
Bobbi naar de peuters
Bobbi mag eindelijk naar de peuterklas. Wat valt daar veel te zien! Hij ontdekt elke keer iets nieuws. Bereid je peuter samen met Bobbi voor op wat er te zie... »
 
 
 
 
 

Bobbi doeboek
Bobbi doeboek
Kleuren, tellen, spelletjes, puzzelen en nog veel meer. Dat doen peuters en kleuters het leukst met het Bobbi-doeboek! »
 
 
 
 
 

Bobbi en de feestdagen
Bobbi en de feestdagen
In dit boek beleeft Bobbi de spannende en feestelijke maand december. De kerstvakantie en feestdagen spelen een rol, maar ook de gezelligheid, de kou, de lic... »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende Bobbi-boekjes. Om uit te delen als je jarig bent, of lekker allemaal zelf te houden!Deze titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi vo... »
 
 
 
 
 

Bobbi Kartonboek
Bobbi Kartonboek
Wat heeft Bobbi voor speelgoed? Een bal, een step en een trein¿. »
 
 
 
 
 

Bobbi in de tuin
Bobbi in de tuin
Bobbi vult de grote gieter.Oei, wat plenst hij bij de kraan.‘Dat geeft niks,’ zegt Bobbi lachend,‘ik heb toch mijn laarzen aan!’Een vrolijk boek voor peu... »