Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi viert kerst
Bobbi viert kerst
Papa zegt: ,,We gaan iets leuks doen.Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?'',,Ja,'' juicht Bobbi, ,,ik wil mee!''  »
 
 
 
 
 

Bobbi 12 uitdeelboekjes
Bobbi 12 uitdeelboekjes
Dit doosje bevat 12 vrolijke boekjes om uit te delen of om lekker allemaal zelf te houden:Bobbi op het potjeBobbi naar het bosBobbi is ziekBobbi gaat logeren... »
 
 
 
 
 

De allerliefste opa
De allerliefste opa
Voor alle lieve opa's!Het leukste cadeau om te geven aan je allerliefste opaBobbi laat zich lekker rijden.Door de tuin, steeds heen-en-weer.Bobbi lacht: 'Ik ... »
 
 
 
 
 

Bobbi speelt buiten
Bobbi speelt buiten
Bobbi speelt buiten met zijn vriendjes. Wat valt er veel te ontdekken in de tuin! Zie jij wat er achter de flapjes zit? »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat voetballen
Bobbi gaat voetballen
Mama zegt: 'Kom kijken, Bobbi! Er is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig.'Hoi!', roept hij,'dan kijk ik mee.' »
 
 
 
 
 

Dag opa Henk
Dag opa Henk
Afscheid nemen voor peutersEen gevoelig, troostrijk prentenboek voor peuters die met de dood te maken krijgen.Opa Henk is ziek. Heel erg ziek.Zijn kleindocht... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de tuin
Bobbi in de tuin
Bobbi vult de grote gieter.Oei, wat plenst hij bij de kraan.‘Dat geeft niks,’ zegt Bobbi lachend,‘ik heb toch mijn laarzen aan!’Een vrolijk boek voor peu... »
 
 
 
 
 

Bobbi op het potje
Bobbi op het potje
Nu wil Ollie op het potje.Bobbi weet wel hoe dat moet.Kijk, eerst ga je even zitten,en dan plas je. Ja, heel goed! »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springenen hij zingt een vrolijk lied.Dan roept Bobbi: "Kijk daar zijn ze:Sinterklaas en Zwarte Piet!"Met exclusieve schoenzetkalend... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Pasen
Bobbi viert Pasen
Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst is daar dan eindelijk Bobbi viert Pasen! In deze v... »