Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi in de lente
Bobbi in de lente
Geniet samen met Bobbi van de lente; hij ziet vogels een nestje bouwen, fietst naar de lammetjes in de wei, telt de nieuwe kuikentjes en blaast samen met Oll... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de winter
Bobbi in de winter
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de winter is. Bobbi speelt in de sneeuw, leert schaatsen, houdt een sneeuwballengevecht en maakt zijn eigen s... »
 
 
 
 
 

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij
Bobbi op de boerderij: een vrolijk avontuur geschreven en geïllustreerd door <br/>Monica Maas<br/><br/>Bobbi mag vandaag gaan helpen,<br/>op een echte boerd... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de speelzaal
Bobbi naar de speelzaal
BOBBI NAAR DE SPEELZAAL Bobbi speelt nu met de blokken. Kom je helpen beertje Tom? Wat wordt dat een hoge toren Boem daar ligt hij al weer om. Een vrolijk bo... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de kapper
Bobbi naar de kapper
Naar de kapper gaan kan best spannend zijn. Vandaar dat een Bobbi-­boekje met dit thema al lang op vele verlanglijstjes staat. Nu moet ook beertje Bobbi era... »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld kijk- en zoekboek
Bobbi's wereld kijk- en zoekboek
bobbi's wereld kijk- en zoekboek<br/><br/>Wat is er veel te zien op de grote zoekplaten van Bobbi. <br/>Hij is in de speelzaal, op de kinderboerderij en in h... »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld
Bobbi's wereld
Er is heel veel te zien in het kijk- en zoekboek van Bobbi. Op herkenbare plaatsen, zoals de speelzaal, de kinderboerderij en het zwembad, vermaken Bobbi en ... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de kleuren
Bobbi en de kleuren
Een vrolijk Bobbi kartonboek van 24 pagina's. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontworpen en geïllustreerd door Monica Maas. »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat naar school
Bobbi gaat naar school
Voor het eerst naar de basisschool: een belangrijk moment in het leven van ieder kind en iedere ouder! Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke voorbereidin... »