Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi viert sinterklaas
Bobbi viert sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springen en hij zingt een vrolijk lied. Dan roept Bobbi: 'Kijk daar zijn ze: Sinterklaas en Zwarte Piet!' »
 
 
 
 
 

Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi zou zo graag een huisdier willen! Hij heeft geluk, want zijn vader neemt hem mee naar het asiel. Welk dier zal hij kiezen?<br/>Bobbi krijgt een huisdie... »
 
 
 
 
 

Bobbi doet boodschappen
Bobbi doet boodschappen
Trots rent Bobbi door de winkelen hij roept: "Ik ben zo blij!Papa bakt straks pannenkoekenhelemaal alleen voor mij."Bobbi is elke zondagochtend tussen 10.00 ... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de herfst
Bobbi in de herfst
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos.Bobbi roept: '... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Koningsdag
Bobbi viert Koningsdag
Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas, Bobbi viert kerst en Bobbi viert Pasen is daar dit voorjaar dan ook Bo... »
 
 
 
 
 

Bobbi hoort de vogels
Bobbi hoort de vogels
De geluidenboeken van Bobbi doen het heel erg goed. Voor jonge -kinderen is er niets leukers dan een boek dat tot leven komt. In dit geluidenboek komt beertj... »
 
 
 
 
 

bobbi de allerliefste mama
bobbi de allerliefste mama
Het perfecte cadeau voor de allerliefste moeder!Leuk voor moederdag en als kraamcadeautje.Daar klimt Bobbi op het klimrek. Mama roept: 'Voorzichtig Bob!' Oei... »
 
 
 
 
 

Bobbi speelt buiten
Bobbi speelt buiten
Bobbi speelt buiten met zijn vriendjes. Wat valt er veel te ontdekken in de tuin! Zie jij wat er achter de flapjes zit? »
 
 
 
 
 

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

De allerliefste oma
De allerliefste oma
Het leukste cadeau voor de allerliefste oma!We gaan naar de markt,' zegt oma. Bobbi lacht: 'Ik pak de mand! Zal ík die voor je dragen, oma?' Kijk, daar gaan... »