Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi naar de dokter
Bobbi naar de dokter
Bobbi is gevallen met zijn step. Er zit een snee in zijn kin. Mama neemt hem mee naar de dokter. Dat vindt Bobbi best spannend. Gelukkig mag hij bij mama op ... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat naar zee
Bobbi gaat naar zee
Een vrolijk zomers verhaal om voor te lezen en samen met Bobbi te ontdekken wat er achter de flapjes verstopt zit.Bobbi huppelt door de duinen.'Kijk,' wijst ... »
 
 
 
 
 

Bobbi 12 uitdeelboekjes
Bobbi 12 uitdeelboekjes
Dit doosje bevat 12 vrolijke boekjes om uit te delen of om lekker allemaal zelf te houden:Bobbi op het potjeBobbi naar het bosBobbi is ziekBobbi gaat logeren... »
 
 
 
 
 

Dag, speentje!
Dag, speentje!
Afscheid nemen van het speentje: de meeste peuters moeten er een keer aan geloven. Dat kan best even een lastig proces zijn. Dit nieuwe Bobbi-boek kan daarbi... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de camping
Bobbi naar de camping
Kamperen is weer populairder dan ooit! Gezinnen trekken erop uit met de tent of caravan, in binnen- of buitenland. In deze vrolijke titel gaat Bobbi met al z... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de dieren
Bobbi en de dieren
Welke dieren ken jij al?<br/>De hond, de poes, het konijnĀ…<br/> »
 
 
 
 
 

Bobbi viert kerst
Bobbi viert kerst
Papa zegt: ,,We gaan iets leuks doen.Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?'',,Ja,'' juicht Bobbi, ,,ik wil mee!''  »
 
 
 
 
 

Bobbi kleur- en stickerboek
Bobbi kleur- en stickerboek
Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker!Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van dit bo... »
 
 
 
 
 

Joupy, de kleine zeehond
Joupy, de kleine zeehond
Joupy leeft op een zandbank bij de andere zeehonden. Op een dag gaat hij een stukje zwemmen, helemaal alleen. Als hij verdwaalt vraagt hij zich af of hij zij... »