Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vals spel
Vals spel
<p>Fin wordt verdacht van moord. Vanuit een Spaanse politiecel probeert hij de moed erin te houden. Valerie komt hem vast snel helpen. Hij heeft haar tijdens... »
 
 
 
 
 

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Fluisterwater
Fluisterwater
<br/>De zomervakantie belooft voor Marit een lange, doodsaaie periode te worden. Om de tijd door te komen, neemt Marit een vakantiebaantje bij het dolfinariu... »
 
 
 
 
 

2C
2C
<h1><em>2C </em>van Mirjam Mous</h1><h2>Bloedstollende thriller van de auteur van <em>Boy 7</em></h2><p>Klas 2C vertrekt met een touringcar voor een werkwe... »
 
 
 
 
 

Doorgeschoten
Doorgeschoten
<p><em>Beng, beng! Er vlogen gaten in de deur, die ineens van bladerdeeg leek. Meneer Williams dook opzij naar de grond. Ze schieten echt, dacht Janna. Er kw... »
 
 
 
 
 

Boy 7
Boy 7
<p>Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet.... »
 
 
 
 
 

Pistolen Paula
Pistolen Paula
<br/>Paula is voor niets en niemand bang. Ze wil later, net als haar vader, de beste sheriff van het Wilde Westen worden. Op een dag wordt de bank beroofd. P... »
 
 
 
 
 

Password
Password
<h4>Superspannende jeugdthriller van de auteur van<em> Boy 7!</em></h4><p>Mick treft zijn beste vriend Jerro bewusteloos aan op diens slaapkamer. Snel laat h... »
 
 
 
 
 

Backcard a 6 ex. 2C
Backcard a 6 ex. 2C
 »
 
 
 
 
 

Wat een held!
Wat een held!
Wie de krant leest, ontkomt niet aan de indruk dat de
Nederlandse geschiedenis vooral een beschamende
geschiedenis is. Jan Pieterszoon Coen was een moordenaa... »