Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vals spel
Vals spel
<p>Fin wordt verdacht van moord. Vanuit een Spaanse politiecel probeert hij de moed erin te houden. Valerie komt hem vast snel helpen. Hij heeft haar tijdens... »
 
 
 
 
 

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Fluisterwater
Fluisterwater
<br/>De zomervakantie belooft voor Marit een lange, doodsaaie periode te worden. Om de tijd door te komen, neemt Marit een vakantiebaantje bij het dolfinariu... »
 
 
 
 
 

Doorgeschoten
Doorgeschoten
<p><em>Beng, beng! Er vlogen gaten in de deur, die ineens van bladerdeeg leek. Meneer Williams dook opzij naar de grond. Ze schieten echt, dacht Janna. Er kw... »
 
 
 
 
 

2C
2C
<h1><em>2C </em>van Mirjam Mous</h1><h2>Bloedstollende thriller van de auteur van <em>Boy 7</em></h2><p>Klas 2C vertrekt met een touringcar voor een werkwe... »
 
 
 
 
 

Boy 7
Boy 7
<p>Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet.... »
 
 
 
 
 

Zomer van Fay en Marscha
Zomer van Fay en Marscha
Fay en haar beste vriendin Marscha krijgen allebei een baantje in<br/>De StrandTent (DST). Het wordt een zomer vol liefde en avontuur en met<br/>heel veel co... »
 
 
 
 
 

Een bloot spook
Een bloot spook
Sem wil geen spook meer zijn. Hij wil net als een mens naar de zon en de zee. Dat kan niet, zegt Vleer. Als ze je zien, man! Maar Sem gaat toch. Aaaah, een s... »
 
 
 
 
 

Monsters mollen!
Monsters mollen!
een handleiding »
 
 
 
 
 

Operatie hondendief
Operatie hondendief
Olle spaart fopartikelen, maar nog liever maakt hij ze zelf. Tara heeft een fotografi sch geheugen en is voor niemand bang. Puck kan geweldig goed geluiden n... »