Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De belofte
De belofte
Marianne gaat vrijdag trouwen met Ted. Het belooft een stralende lentedag te worden, haar bruidsjurk hangt klaar en ze verheugt zich op de dag, maar er razen... »
 
 
 
 
 

Vrijdag
Vrijdag
 »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
Nadat ze op klaarlichte dag in haar huis wordt overvallen, verandert het leven van Maartje van Duiven. Ze komt terecht in een achtbaan van ongeloof, verbijst... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
 »
 
 
 
 
 

Bodemloos
Bodemloos
Tjeerd en Lizzie van Loon en hun tante Mies van Meekeren hebben een sterke familieband. Ze delen een turbulent verleden, maar de tijd heeft daar rust in aang... »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slacht... »
 
 
 
 
 

Zwijgrecht
Zwijgrecht
Om aan haar dominante tweelingzus te ontkomen, vlucht Amy naar het dorp Molenveld. Daar leert ze Cathelijne en Viola kennen. Al snel ontwikkelt zich een warm... »
 
 
 
 
 

De heks in mij
De heks in mij
Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd of vanzelfsprekend. Kaia, Jill en Wiesje kunnen daarover meepraten. Behalve de diepe wens om moeder te worden... »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
 »