Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwijgrecht
Zwijgrecht
<b> Hoe onvoorwaardelijk is vriendschap?Hoe maakbaar is het leven?In welke mate wordt het leven bepaald door je lot?Op sommige vragen kun je soms maar beter ... »
 
 
 
 
 

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder v... »
 
 
 
 
 

Glansrol
Glansrol
Irma is zeven als haar vader tijdens een vakantiecruise spoorloos verdwijnt. Achtentwintig jaar later heeft ze dit verlies nog steeds niet verwerkt. Ze valt ... »
 
 
 
 
 

Genadeklap
Genadeklap
Nadat bekend is geworden wat er is gebeurd met Tamara Metselaer, lijken de kaarten geschud. Degene die schuldig is bevonden wordt berecht, degene die geen bl... »
 
 
 
 
 

Uitglijder
Uitglijder
 »
 
 
 
 
 

Altijd nooit meer - Grote Letter Uitgave
Altijd nooit meer - Grote Letter Uitgave
Gedurende de eerste zes maanden nadat haar man overleed beschreef Loes den Hollander wat haar bezighield om afscheid te kunnen nemen, herinneringen een plek ... »
 
 
 
 
 

Witte tulpen
Witte tulpen
 »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Een grootscheeps DNA-onderzoek wijst oncoloog Winston aan als dader van de moord op Jellemieke Kaagman. Dit veroorzaakt een grote schok bij de families van z... »
 
 
 
 
 

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft. Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe ... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
Een aanrijding Een misverstand. Een moord.Dat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk.Vaak schuldig.Sch... »