Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder v... »
 
 
 
 
 

Wisselgeld
Wisselgeld
Het lijkt een redelijk gelukkig huwelijk. Maar als de jongste dochter van Lenie en Michael vermoord wordt aangetroffen in een hotel, lukt het hen niet om dit... »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
Sommige mensen hebben alles: geld, gezondheid en geluk. Marijn Bentink van Heemstede is er een korte periode in haar leven van overtuigd dat ze tot deze cate... »
 
 
 
 
 

Loslaten(verhalen)
Loslaten(verhalen)
Een oude liefde die zich plotseling meldt om afscheid te nemen.Een diep gewortelde frustratie die een uitweg zoekt en daarvoor een onorthodoxe oplossing vind... »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
 »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Een grootscheeps DNA-onderzoek wijst oncoloog Winston aan als dader van de moord op Jellemieke Kaagman. Dit veroorzaakt een grote schok bij de families van z... »
 
 
 
 
 

Altijd nooit meer
Altijd nooit meer
Gedurende de eerste zes maanden nadat haar man overleed beschreef Loes den Hollander wat haar bezighield om afscheid te kunnen nemen, herinneringen een plek ... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »
 
 
 
 
 

Wodka Jus
Wodka Jus
 »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
Een aanrijding Een misverstand. Een moord.Dat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk.Vaak schuldig.Sch... »