Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt ... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zo... »
 
 
 
 
 

De belofte
De belofte
Marianne gaat vrijdag trouwen met Ted. Het belooft een stralende lentedag te worden, haar bruidsjurk hangt klaar en ze verheugt zich op de dag, maar er razen... »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
 »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor - grote letter uitgave
Dwaalspoor - grote letter uitgave
Het huwelijk van Rob en Lilian lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, al... »
 
 
 
 
 

De heks in mij
De heks in mij
Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd of vanzelfsprekend. Kaia, Jill en Wiesje kunnen daarover meepraten. Behalve de diepe wens om moeder te worden... »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat?Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets her... »
 
 
 
 
 

Glansrol
Glansrol
 »
 
 
 
 
 

Wisselgeld
Wisselgeld
Het lijkt een redelijk gelukkig huwelijk. Maar als de jongste dochter van Lenie en Michael vermoord wordt aangetroffen in een hotel, lukt het hen niet om dit... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet
Mij zie je niet
Ik ben een nabestaande, de moeder van een kind dat werd doodgepest.Sinds die dag weet ik hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfdee... »