Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Troostkind
Troostkind
Hoever ga je als moeder om de daden van je kind goed te praten?Na de dood van hun dochtertje Meike lijkt het gezin Van Velzen zich langzaam te herstellen. Ma... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
 »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
Een dode minnaar.Een ongelukkig huwelijk.Een verkeerde naam op een passagierslijst.Het leven van Annemiek, Bridget en Maxim lijkt in balans te zijn. Maar dan... »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
 »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
 »
 
 
 
 
 

Toen ik dood was
Toen ik dood was
Ik weet hoe de hel eruitziet
Ik ben een nabestaande.
Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest.
Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik ... »
 
 
 
 
 

Aangetast
Aangetast
Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. De bestuurder van de auto reed door en is nooit gevond... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet
Mij zie je niet
Ik ben een nabestaande, de moeder van een kind dat werd doodgepest.Sinds die dag weet ik hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfdee... »
 
 
 
 
 

Geloof mij nooit
Geloof mij nooit
Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Het houdt daarom geen stand. De scheiding verloopt allesbeh... »
 
 
 
 
 

Voorbedacht
Voorbedacht
Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. M... »