Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droombeeld
Droombeeld
Nadat ze op klaarlichte dag in haar huis wordt overvallen, verandert het leven van Maartje van Duiven. Ze komt terecht in een achtbaan van ongeloof, verbijst... »
 
 
 
 
 

Zwijgrecht
Zwijgrecht
 »
 
 
 
 
 

Wodka jus
Wodka jus
Een schijnbare rimpelloze verbintenis. Een roerloze nacht. En dan opeens een mededeling die alle rust verstoort en bij iedereen vragen oproept. Birgit krijgt... »
 
 
 
 
 

Wisselgeld
Wisselgeld
 »
 
 
 
 
 

Vrijdag
Vrijdag
Sandra van Dalsum is een succesvolle zakenvrouw. Ze ziet er goed uit en houdt er minnaars op na zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Maar ... »
 
 
 
 
 

Vreemde liefde(verhalen)
Vreemde liefde(verhalen)
Afrekenen met de man die je verraden heeft en hem treffen op zijn meest kwetsbare plek;Ontdekken dat je zorgvuldig bewaarde geheim al jaren op straat ligt;De... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
Een aanrijding.Een misverstand.Een moord.Bert is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien. Hij ontmoet de aantrekkelijke verpleegkundige Sharon in het zieke... »
 
 
 
 
 

Vreemde liefde
Vreemde liefde
 »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon - grote letter uitgave
Schijnvertoon - grote letter uitgave
Een aanrijding, een misverstand, een moord.<br/>Dat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk. Vaak schul... »