Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Duivelspact
Duivelspact
Sommige mensen hebben alles: geld, gezondheid en geluk. Marijn Bentink van Heemstede is er een korte periode in haar leven van overtuigd dat ze tot deze cate... »
 
 
 
 
 

Genadeklap
Genadeklap
Nadat bekend is geworden wat er is gebeurd met Tamara Metselaer, lijken de kaarten geschud. Degene die schuldig is bevonden wordt berecht, degene die geen bl... »
 
 
 
 
 

Wisselgeld
Wisselgeld
Het lijkt een redelijk gelukkig huwelijk. Maar als de jongste dochter van Lenie en Michael vermoord wordt aangetroffen in een hotel, lukt het hen niet om dit... »
 
 
 
 
 

Wodka Jus
Wodka Jus
 »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zo... »
 
 
 
 
 

Driftleven
Driftleven
 »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor - grote letter uitgave
Dwaalspoor - grote letter uitgave
Het huwelijk van Rob en Lilian lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, al... »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
 »
 
 
 
 
 

Driftleven
Driftleven
Er is iets met Emma. Ze is anders dan andere mensen. Ze weet zelf heel goed hoe dat komt maar ontdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet te openhart... »
 
 
 
 
 

Vrije val
Vrije val
Opnieuw een bundel vol verrassende verhalen. In deze bundel bovendien een voorpublicatie van Loes den Hollanders nieuwe thriller Troostkind, die in mei 2012 ... »