Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrij Spel
Vrij Spel
Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens Nick was het noodweer, maar ... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Bloedband is het derde en laat... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Hoe goed kende ik hem eigenlijk? Die vraag moet Anouk zichzelf noodgedwongen stellen, nadat ze haar man Thijs door een auto-ongeluk verliest. Eenmaal overein... »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Winnaar Schaduwprijs 2011!!! Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad.... »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
 »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsenpraktijk heeft. Wanneer Barbara wordt lastig... »
 
 
 
 
 

Verrassing!
Verrassing!
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen over wraak, liefde, verdriet, zonde en lust. Met bijdragen van hedendaagse vrouwelijke ... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
 »
 
 
 
 
 

Haunted
Haunted
From the Dutch, award-winning author, Linda Jansma, comes a thriller that goes from heartbreaking to heart-stopping in the blink of an eye. Sixteen years ago... »