Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bruna bundel
Bruna bundel
Bundel met drie top thillers van Linda Jansma, Marelle Boersma en Els Ruiters:TWEESTRIJD van Linda Jansma:Hanna's wereldje lijkt perfect...Hanna's wereldje i... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
De geheime informatie die Mara ontdekt brengt haar leven ernstig in gevaar...Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die nie... »
 
 
 
 
 

Het cadeau
Het cadeau
In november verschijnt het ideale geschenk voor Sinterklaas en Kerst: Het Cadeau.Voor 4,99 euro lees je 13 spannende korte verhalen van van bekende en minder... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
Als haar vader een zeventienjarige jongen<br/>doodschiet, komt Emma's leven in gevaar...<br/><br/>Op een mistige ochtend in oktober schiet de<br/>vader van E... »
 
 
 
 
 

Haunted
Haunted
From the Dutch, award-winning author, Linda Jansma, comes a thriller that goes from heartbreaking to heart-stopping in the blink of an eye. Sixteen years ago... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Wanneer Tamar met haar verloofde Auke zoals elk jaar het grote schaatsfestijn bezoekt, ontdekt ze dat de bekende auteur Han van Soest in hetzelfde hotelletje... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherche... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
 »
 
 
 
 
 

Don Maynard
Don Maynard
Franken Forest »