Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nr. 10
Nr. 10
Tien jaar!De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van ons tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Cr... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet voor haar ogen bestemd is. De gegevens brengen niet alleen haarzelf, maar o... »
 
 
 
 
 

Slaap maar zacht
Slaap maar zacht
Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur d... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
Computerexpert Mara de Wolff krijgt opdracht het netwerk van mediabedrijf Dutch Broadcasting Group te testen op veiligheidsrisico's.Het duurt niet lang voord... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
 »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
IS HET EEN ONGELUK? OF OPZET?Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Z... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
 »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
 »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
Drie jaar geleden zijn Judi en Leila gevlucht om aan de dodelijke eerwraak van Leila's familie te ontkomen. In Amsterdam hebben ze een nieuw leven opgebouwd.... »
 
 
 
 
 

Verlos ons van het kwade
Verlos ons van het kwade
De goede naam van de familie Van Foreest wordt bedreigd door de komst van een jonge vrouw Nadat de familie Van Foreest hun leven weer enigszins op orde hee... »