Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zoeter dan wraak
Zoeter dan wraak
Een lijk in een moeras, een onverwacht overlijden in een chique villa, onverklaarbare doden. Ongelukkige omstandigheden of kwade opzet? Hoe sluw moet je zijn... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
 »
 
 
 
 
 

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
 »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
Vlak voordat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader overneemt, begaat hij een grote fout die hij voor iedereen verzwijg... »
 
 
 
 
 

Verleiding
Verleiding
Hij keek op en lachte naar Alexandra, die onmiddellijk een zindering door haar lijf voelde gaan. Die blauwe ogen, die fijne lachrimpels, het schuine trekje r... »
 
 
 
 
 

Zwarte leugens
Zwarte leugens
Ruby is een razendpopulaire vlogger. Sinds een aantal jaar blogt ze ook over cold cases waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Haar nieuwste zaak is de... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Verrassing
Verrassing
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen over wraak, liefde, verdriet, zonde en lust. Met bijdragen van hedendaagse vrouwelijke ... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
 »
 
 
 
 
 

Vrij Spel
Vrij Spel
Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens Nick was het noodweer, maar ... »